Informace pro žáky

Informace pro žáky čtvrtých ročníků
Klasifikace za 2. pololetí 4. ročníku bude uzavřena ke dni 30. 4. 2020. Poté bude zveřejněn rozvrh on-line konzultací z maturitních předmětů, včetně on-line konzultací k praktické části maturitní zkoušky, který bude ukončen nejpozději 29. 5. 2020.
Podrobnější informace budou zveřejněny po vydání prováděcí vyhlášky k zákonu č. 135/2020 Sb., o zvláštních pravidlech pro přijímání k některým druhům vzdělávání a k jejich ukončování ve školním roce 2019/2020.
 
Informace pro žáky 1. – 4. ročníků
Pokud máte ve škole věci, které si potřebujete vyzvednout, můžete tak učinit po 11. květnu za těchto podmínek:
1. Vstup do školy bude umožněn pouze hlavním vchodem.
2. Do školy může vstoupit pouze jeden žák, vybavený rouškou.
3. Za hlavními dveřmi bude k dispozici dezinfekce na ruce, popřípadě můžete použít jednorázové rukavice, které po odchodu ze školy vyhodíte do označeného koše.
4. Pokud se před hlavním vchodem do školy shromáždí více žáků, vyčkají na vstup do školy ve dvoumetrových odstupech a do školy vejde další žák až po odchodu předchozího žáka.
5. Škola bude otevřena vždy v úterý, ve středu a ve čtvrtek v době od 7.45 hodin do 13 hodin. V odůvodněných případech si můžete domluvit pozdější vstup do školy a to nejméně 2 dny předem na telefonním čísle 602 680 610.
Děkuji všem za dodržování výše uvedených opatření. Chráníte nejen sebe, ale i ostatní.
 
Hana Rubáčková,
ředitelka školy
Obor vzdělání veterinářstvíObor vzdělání veterinářstvíCentrum malých zvířatCentrum malých zvířatŠkolní stájŠkolní stájŠkolní včelniceŠkolní včelniceŠkolní sýrárna a masná výrobaŠkolní sýrárna a masná výrobaZahraniční stážeZahraniční stážeZájmová činnostZájmová činnost
Bakaláři Google Classroom Facebook kontakt@sosvet.cz 495 535 386 Pražská třída 68/18, 500 04 Hradec Králové
Všechna práva vyhrazena - www.sosvet.cz. Obsah tohoto webu nesmí být v žádném případě bez písemného souhlasu dále publikován. K poskytování služeb a správné funkčnosti tyto webové stránky používají soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pokud nesouhlasíte, prosím, opusťte tyto stránky - více informací. Prohlášení o přístupnosti. Cookies zásady. Web vytvořila společnost ITPA