Den otevřených dveří 27. 1. 2024

Váháte, kam po základní škole? Přijďte k nám a už váhat nebudete 🙂

Přijďte k nám na poslední termín prezenčního dne otevřených dveří tohoto školního roku. Ten proběhne ve sobotu 27. 1. 2024 od 9 do 15 hodin.

Provázet vás budou naši žáci. Máte tak možnost získat informace o škole + ptát se na vše, co vás zajímá přímo u ověřeného zdroje. Jako vždy v tento sobotní termín si můžete návštěvu zpestřit a zakončit ji po prohlídce posezením u kávy a zákusku v naší „Absolventské kavárně“ – jídelně. Zde bude zároveň možno nechat si poradit ohledně vyplňování přihlášek.

K prohlídce školy je NUTNÁ rezervace. Tu provedete pomocí rezervačního formuláře. Rezervace je spuštěna vždy cca 14 dní předem.
1 registrace = 1 osoba. Prohlídka je na cca 45 minut. Poslední prohlídka začíná v 14:00.

Skupinku na 1 čas tvoří max 6 registrovaných osob (tzn. 6 rezervací). Bude-li chtít například na prohlídku žák + jeho rodiče, je třeba vytvořit 3 rezervace. Ve formuláři není možno prohlídku stornovat. V případě změny času či storna registrace proto prosíme o informaci na email pavlina.streglova@sosvet.cz, abychom mohli vyjít vstříc dalším zájemcům.

Váháte, zda má prohlídka cenu? Přečtěte si krásnou zpětnou vazbu, která nám přišla od jednoho z rodičů:

Dobrý den paní ředitelko, dovolte mi, abych Vám touto cestou velmi poděkovala za Den otevřených dveří, kterého jsme se ve středu 6.12. u vás ve škole zúčastnili. Naše dcera i my jako rodiče jsme byli nadšení, nejen školou, která se nám jeví jako velmi moderní, stylové a přátelské prostředí. Všechny učebny, prostory i zázemí školy nás velmi překvapilo a potěšilo. Rovněž velmi oceňujeme průvodcovský servis studentky 2. ročníku Kamily, která nás provázela a odpovídala na naše jakékoliv dotazy, zároveň na nás přenesla svůj zájem a radost ze studia u vás. Velmi se jako rodiče „bojíme“ nechat dceru tak daleko od domova, ale Den otevřených dveří u vás, nás těchto obav pomalu zbavil. Děkujeme ještě jednou za vše a teď už se opravdu nebojíme plně podpořit  rozhodnutí naší dcery studovat právě u vás. 
S přáním ať se Vám i Vaší škole i nadále daří a mějte hodně dalších spokojených studentů i rodičů. 
L.K.

Pro snadnější organizaci a přizpůsobení prohlídky případného souběhu více akcí bude začínat prohlídka u vchodu od školního hřiště – viz plánek.

V případě naplnění kapacity vám nabízíme další termíny + akce Veterina online 🙂

Obor vzdělání veterinářstvíObor vzdělání veterinářstvíCentrum malých zvířatCentrum malých zvířatŠkolní stájŠkolní stájŠkolní včelniceŠkolní včelniceŠkolní sýrárna a masná výrobaŠkolní sýrárna a masná výrobaZahraniční stážeZahraniční stážeZájmová činnostZájmová činnost
Bakaláři Google Classroom Facebook kontakt@sosvet.cz 495 535 386 Pražská třída 68/18, 500 04 Hradec Králové
Všechna práva vyhrazena - www.sosvet.cz. Obsah tohoto webu nesmí být v žádném případě bez písemného souhlasu dále publikován. K poskytování služeb a správné funkčnosti tyto webové stránky používají soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pokud nesouhlasíte, prosím, opusťte tyto stránky - více informací. Prohlášení o přístupnosti. Cookies zásady. Web vytvořila společnost ITPA