Středoškolská odborná činnost (SOČ)

Krajské kolo SOČ

Krajská přehlídka SOČ se konala 13. května 2019 na Gymnáziu J. K. Tyla v  Hradci Králové. Magdaléna Karlová obsadila 2. místo a postupuje do licitace k účasti v celostátním kole SOČ,  které se bude konat 14. – 16. června 2019 v Opavě.

Okresní kolo SOČ

Dne 8. dubna 2019 se na gymnáziu J. K. Tyla v Hradci Králové konalo okresní kolo 41. ročníku Středoškolské odborné činnosti.
V oboru Teorie kultury, umění a umělecké tvorby získala  1. místo Magdaléna Karlová s prací „ Animace a vizuální filmové efekty“ .
Barbora Sedláčková s prací „Chov koní pro vozatajské soutěže a analýza úspěšnosti chovatele Roberta Moravce na závodech v ČR“ se v oboru Zemědělství, potravinářství, lesní a vodní hospodářství umístila na 2. místě.
V oboru Chemie soutěžila Andrea Krocová, která za zpracování práce „Interakce alkoholu s léčivem obsahující paracetamol a ibuprofen“ obdržela 4. místo.
Adam Labuť se s prací „Etologická pozorování listonohů“ umístil v oboru Biologie na 5.místě.

 

 

Obor vzdělání veterinářstvíObor vzdělání veterinářstvíCentrum malých zvířatCentrum malých zvířatŠkolní stájŠkolní stájŠkolní včelniceŠkolní včelniceŠkolní sýrárna a masná výrobaŠkolní sýrárna a masná výrobaZahraniční stážeZahraniční stážeZájmová činnostZájmová činnost
Bakaláři Google Classroom Facebook kontakt@sosvet.cz 495 535 386 Pražská třída 68/18, 500 04 Hradec Králové
Všechna práva vyhrazena - www.sosvet.cz. Obsah tohoto webu nesmí být v žádném případě bez písemného souhlasu dále publikován. K poskytování služeb a správné funkčnosti tyto webové stránky používají soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pokud nesouhlasíte, prosím, opusťte tyto stránky - více informací. Prohlášení o přístupnosti. Cookies zásady. Web vytvořila společnost ITPA