Podpora Ukrajiny

Ani naše škola nemůže být lhostejná vůči událostem probíhajícím na Ukrajině. V rámci studentské rady proto byly probrány možnosti pomoci žáků.

Jakým způsobem vyjadřujeme podporu Ukrajině?

  • Vyvěšení vlajky Ukrajiny na budově školy – tímto srdečně děkujeme panu Jaromíru Pavlovi, otci žákyně 1.B , který vlajku daroval.
  • Realizace projektu v rámci SPV – 1. ročník (o přesné podobě budeme informovat)
  • Výroba a prodej stužek v ukrajinských barvách v rámci školy – výtěžek bude použit např. na zajištění dočasné péče o zvířata. Výtěžek z prodeje je báječných 6 800 Kč. Naši žáci, učitelé i nepedagogičtí pracovníci mají srdce na pravém místě.
  • Žákyně 1.A Katka Havlíčková přivezla velkou krabici omalovánek, časopisů a vystřihovánek.

Jakým způsobem jsme schopni nabídnout pomoci lidem Ukrajiny?

  • Nabídka průvodcovské služby po Hradci Králové pro lepší orientaci v cizím prostředí
  • Nabídka hlídání dětí (přihlásilo se prozatím 26 dívek napříč všemi ročníky)
  • Nabídka zajištění dočasné péče o zvířata (psi, kočky)
Obor vzdělání veterinářstvíObor vzdělání veterinářstvíCentrum malých zvířatCentrum malých zvířatŠkolní stájŠkolní stájŠkolní včelniceŠkolní včelniceŠkolní sýrárna a masná výrobaŠkolní sýrárna a masná výrobaZahraniční stážeZahraniční stážeZájmová činnostZájmová činnost
Bakaláři Google Classroom Facebook kontakt@sosvet.cz 495 535 386 Pražská třída 68/18, 500 04 Hradec Králové
Všechna práva vyhrazena - www.sosvet.cz. Obsah tohoto webu nesmí být v žádném případě bez písemného souhlasu dále publikován. K poskytování služeb a správné funkčnosti tyto webové stránky používají soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pokud nesouhlasíte, prosím, opusťte tyto stránky - více informací. Prohlášení o přístupnosti. Cookies zásady. Web vytvořila společnost ITPA