Medailonky úspěšných absolventů

Na Facebooku školy jste mohli zaznamenat informace k vznikajícím medailonkům úspěšných absolventů naší školy. Ty budou součástí programu výročí školy. Pokud jsme Vás prozatím neoslovili (např. na vás nemáme kontakt či nevíme, jakým směrem se ubírala vaše kariéra), určitě se nám ozvěte sami. Vše shrnuje dopis paní ředitelky.

Vážení absolventi,
SOŠ veterinární v Hradci Králové oslaví 22. a 23. 9. 2023 100 let. Obracím se na Vás jako  absolventa školy s následující žádostí. Připravujeme medailonky zajímavých a významných absolventů školy. Budeme rádi, když se s námi krátce podělíte o svůj životní příběh.  Zasílám možné otázky k přípravě medailonků absolventů naší školy.
1) Představení
2) Vaše dnešní povolání, místo bydliště
3) Kdy jste na naší škole studovali?
4) Vaše vzpomínka na školní léta (kladná, ale i záporná – rok 1989 a pod.)
5) Co byste vzkázali škole a jejím studentům?
Jde o krátké představení absolventa, nejlépe se současnou fotografií, ve formě dopisu či prezentace.
Pokud budete  ochotni, budeme rádi za krátkou audionahrávku či video. Vždy prosíme spolu s nahrávkou  i informace v písemné podobě. Je možné natočit i rozhovor on-line na platformě Google Meet.  V tomto případě mne kontaktujte s návrhem času a my vám pošleme vygenerovaný odkaz na videokonferenci.  Nabízíme i možnost osobního setkání s Vámi. V tomto případě napište kdy a kde. Je možné sejít  se i ve škole.
Své příběhy posílejte prosím na adresu reditel@sosvet.cz. S dotazy mne můžete kontaktovat i na telefonním čísle +420 602 680 610. 
Pokud medailonek vytvoříte, pošleme Vám jeho konečnou podobu a požádáme o souhlas s jeho  zveřejněním. 
Pozvánku na výročí školy  Vám odešleme na konci srpna. Bude též zveřejněna na www.sosvet.cz a na školním Facebooku.
Na Vaše příběhy a na setkání s Vámi se těší
Ing. Hana Rubáčková,
ředitelka SOŠ veterinární, Hradec Králové-Kukleny, Pražská 68

Obor vzdělání veterinářstvíObor vzdělání veterinářstvíCentrum malých zvířatCentrum malých zvířatŠkolní stájŠkolní stájŠkolní včelniceŠkolní včelniceŠkolní sýrárna a masná výrobaŠkolní sýrárna a masná výrobaZahraniční stážeZahraniční stážeZájmová činnostZájmová činnost
Bakaláři Google Classroom Facebook kontakt@sosvet.cz 495 535 386 Pražská třída 68/18, 500 04 Hradec Králové
Všechna práva vyhrazena - www.sosvet.cz. Obsah tohoto webu nesmí být v žádném případě bez písemného souhlasu dále publikován. K poskytování služeb a správné funkčnosti tyto webové stránky používají soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pokud nesouhlasíte, prosím, opusťte tyto stránky - více informací. Prohlášení o přístupnosti. Cookies zásady. Web vytvořila společnost ITPA