Exkurze Krkonoše – technické a přírodní památky

Během dubna 2023 absolvovaly v rámci projeku I-KAP II druhé ročníky 2-denní exkurzi zaměřenou na technické a přírodní památky Krkonoš. Program měli opravdu pestrý a náročný.

První den navštívili Sklárny a muzeum skla v Harrachově, odpoledne si pak prohlédli muzeum KRNAP Šindelka Harrachov a prošli se podél řeky Mumlavy k Mumlavským vodopádům.

Druhý den dopoledne navštívili firmu Rautis Poniklá a Muzeum krkonošských řemesel Poniklá. Odpolední program se již nesl více ve veterinárním duchu. Čekala na ně Záchranná stanice pro handicapované živočichy a Krkonošské centrum enviromentálního vzdělávání.

Celý program byl podpořen pracovními listy. Na konci exkurze pak žáci zpracovali v pracovních skupinách článek nebo poster s pro ně nejzajímavějším místě, exponátu, informaci či činnosti týkající se absolvované exkurze.

Obor vzdělání veterinářstvíObor vzdělání veterinářstvíCentrum malých zvířatCentrum malých zvířatŠkolní stájŠkolní stájŠkolní včelniceŠkolní včelniceŠkolní sýrárna a masná výrobaŠkolní sýrárna a masná výrobaZahraniční stážeZahraniční stážeZájmová činnostZájmová činnost
Bakaláři Google Classroom Facebook kontakt@sosvet.cz 495 535 386 Pražská třída 68/18, 500 04 Hradec Králové
Všechna práva vyhrazena - www.sosvet.cz. Obsah tohoto webu nesmí být v žádném případě bez písemného souhlasu dále publikován. K poskytování služeb a správné funkčnosti tyto webové stránky používají soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pokud nesouhlasíte, prosím, opusťte tyto stránky - více informací. Prohlášení o přístupnosti. Cookies zásady. Web vytvořila společnost ITPA